Корчування пнів

Ціна: від 650 грн/година
Дізнатись точну вартість Ви можете зв'язавшись з менеджером по телефону, або залишивши заявку на сайті.

Послуги з корчування пнів екскаватором у Черкасах

Корчування пнів – це необхідний процес для розчищення території під час підготовчої роботи, пов’язаної з облаштуванням саду, оформленням ландшафтного дизайну, паркової зони, будівництва або прокладання дорожнього полотна. Щоб оперативно та швидко викорчувати дерева на ділянці, необхідно використовувати важку спецтехніку.

Компанія “ТРАНС – РАДОГАСТ надає послуги викорчовування дерев у Черкасах та області допустимого рівня складності з використанням власної спецтехніки, технологій та кваліфікованих співробітників. Робота виконується дуже акуратно, без нанесення шкоди ґрунту та навколишньому середовищу.

Точна вартість корчування пнів залежить від обсягу та складності роботи, а також обраного методу видалення:

  • ручний;
  • механічний.

Ручне викорчовування – це фізично складне завдання, яке потребує не тільки допомоги з боку, але й не рентабельне за ціновим співвідношенням. Крім цього, в зимовий період за рахунок промерзлого ґрунту самостійно виконати цей вид роботи буде максимально складно.

Найпрагматичніший метод – це механічний спосіб із залученням великої техніки та обладнання.

Корчування пнів трактором або екскаватором виконується в тому випадку, коли необхідно ліквідувати незліченну кількість пеньків, чагарників, дерев або при очищенні ділянок із глинистими або сухими ґрунтами. Такий метод корчування дозволяє швидко та ефективно усунути кореневу систему різного розміру та діаметра.
Для проведення механізованого способу очищення відкритої території необхідно підготувати вільний під’їзд до об’єкта корчування. Яким видом техніки викоренити непотрібні кореневі стрижні визначає наш майстер після вивчення особливостей ділянки.

Видалення непотрібних коренів виконується за допомогою тягового ковша та зубил. Робота починається з обкопування залишку ствола по периметру, потім за допомогою троса витягується із землі. Викорчування пнів трактором (екскаватором) відбувається обережно, щоб не завдати шкоди ділянці, що обробляється. Ями, залишені після видалення дерев, засипаються землею з подальшим вирівнюванням поверхні. Залишки дерева додатково можна подрібнити дробаркою.

Переваги роботи трактором (екскаватором):

  • експресне розчищення території;
  • зниження трудомісткості роботи;
  • вилучення з ґрунту всіх коренів;
  • мінімізація сміття на ділянці.

Ціни з корчування кількох масивних пнів екскаватором будуть набагато нижчими, ніж при видаленні одиничних екземплярів.

Пропонуємо замовити корчування пнів у Черкасах як окремою послугою, так і у складі робіт з комплексного очищення ділянки від насаджень. Розцінки залежать від методу, що застосовується, і розраховуються в кожному випадку в приватному порядку.

Співпраця з нашою компанією гарантує:

  • професійний підхід;
  • економія часу;
  • помірна ціна послуг;
  • робота за будь-яких погодних умов.

Щоб викликати екскаватор та викорчувати дерево за низькою ціною, достатньо залишити онлайн-заявку або зв’язатися з менеджером компанії за телефоном, вказаним на сайті. Довірте роботу професіоналам.

Замовити: Корчування пнів